Seuraa Atria Oyj

Atria lähettää Aurinkoliveä 19.–20.6.2018

Lehdistötiedote   •   Kesä 18, 2018 13:04 EEST

Atria lähettää suoraa Aurinkolive-verkkolähetystä tiistaina ja keskiviikkona 19.–20.6.2018 Nurmosta.

Atria lähettää suoraa Aurinkolive-verkkolähetystä tiistaina ja keskiviikkona 19.–20.6.2018 Nurmosta.

Aurinkolive on suora verkkolähetys Atrian tehtailta Seinäjoen Nurmosta, jonne Atria ilmoitti vuosi sitten tammikuussa rakentavansa Suomen suurimman aurinkosähköpuiston Atrian Auringon. Suorassa verkkolähetyksessä seurataan kahden päivän ajan, kun yli 200 aurinkopaneelia asennetaan Nurmon sikaleikkaamon katolle. Asennuksista vastaa Atrian Aurinko -hankkeen yhteistyökumppani Solarigo Systems Oy.

Atria toimii edelläkävijänä aurinkosähkön teollisessa käyttöönotossa. Rakenteilla oleva aurinkosähköpuisto tuottaa jo nyt päästötöntä ja kotimaista energiaa ruoan tuotantoon. Atrian Aurinko on osoitus läpinäkyvyydestä ja se on yksi Atrian mittava teko ilmaston hyvinvoinnin eteen.

Atrian Aurinko -aurinkosähköpuiston aurinkopaneeleiden asennuksista on valtaosa jo tehty. Hanke valmistuu kokonaisuudessaan syksyllä 2018.

Voit seurata suoraa lähetystä sosiaalisessa mediassa tunnuksella #aurinkolive.

Tutustu hankkeeseen Atrian ja Solarigon Nurmon Aurinko -hankesivuilla: www.nurmonaurinko.fi

Seuraa suoraa #aurinkolive-verkkolähetystä: www.atria.fi/atrianaurinko

Lisätietoja Atrian Aurinkosähköpuistosta antaa johtaja Tapani Potka, puh. 040 579 4173, tapani.potka@atria.com

Atria on Pohjoismaiden, Venäjän ja Viron johtavia liha- ja ruoka-alan yrityksiä. Olemme asiakkaidemme, henkilöstömme ja omistajiemme arvostama 115-vuotias yritys. Yrityksemme uusiutuminen ja kasvu perustuvat erinomaiseen kaupalliseen osaamiseen, tehokkaaseen toimintaan ja yhtenäiseen, kestävää menestystä arvostavaan toimintatapaan.

Päätuotteemme, Hyvä Ruoka, tuottaa paremman mielen ja kestävää arvoa kaikille sidosryhmillemme. Hyvä ruokamme on vastuullisesti ja eettisesti tuotettua, ravitsevaa ja turvallista. Liikevaihtomme vuonna 2017 oli noin 1,44 miljardia euroa ja palveluksemme oli noin 4 500 liha- ja ruoka-alan osaajaa Suomessa, Ruotsissa, Tanskassa, Venäjällä ja Virossa. Atria Oyj:n osake on listattu Nasdaq Helsinki Oy:ssä vuodesta 1991 lähtien.

Lisätietoja:
Atria yrityksenä: www.atria.com
Kotikokkaajat: www.atria.fi
Atrialaiset blogikirjoitukset: www.atriablogi.fi

Kommentit (0)

Lisää kommentti

Kommentti

Lähettämällä kommentin suostut siihen, että henkilötietojasi käsitellään Mynewsdeskin tietosuojakäytännön mukaisesti.